Verzending & Retourneren

Home / Verzending & Retourneren

1. Verzending

Wij verzenden naar alle landen in Europa. Als u buiten Europa woont, neem dan contact met ons op via hello@borsettas.com.

Borsettas biedt gratis verzending voor alle bestellingen binnen Nederland & België. Bij verzending naar andere EU landen rekenen wij €12,95 verzendkosten.

Borsettas zal elke bestelling zo snel mogelijk verwerken om uw producten binnen 5 werkdagen na de orderbevestiging te leveren. Voor verzendingen binnen Nederland bedraagt de levertijd meestal 2-3 werkdagen. Voor verzendingen buiten Nederland(EU) bedraagt de levertijd 5-10 werkdagen, afhankelijk van het land van bestemming. Deze leveringstermijn is echter indicatief en wij kunnen in dit opzicht geen garanties geven aangezien wij afhankelijk zijn van andere partners (pakketbedrijven) die bij u thuis te bezorgen.

Alle prijzen zijn vermeld in EURO incl. Nederlandse BTW. Invoerrechten zijn voor rekening van de klant.

2. Retourneren

Als uw aankoop, om wat voor reden dan ook, niet helemaal aan u verwachtingen voldoet mag u de artikelen binnen 14 dagen retourneren, gerekend vanaf de dag van leveren. Na deze periode zien wij de verkoop als definitief.

Retouren worden niet automatisch verwerkt. Om te beginnen met retourneren of ruilen, stuurt u een e-mail naar hello@borsettas.com met uw bestelnummer in de onderwerpregel en de reden voor retournering. We zullen zo snel mogelijk reageren met de volgende stappen om uw retourzending te behandelen.

Wij accepteren retourzendingen van ongebruikte producten binnen 14 kalenderdagen na levering. De kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening. BORSETTAS is niet verantwoordelijk voor schade, verlies of diefstal van geretourneerde artikelen. Onvoldoende of niet gefrankeerde retourzendingen nemen we niet aan. Bewaar na terugzending de Track & Trace code van het pakket tot u het bedrag teruggestort hebt gekregen.

De geleverde producten dienen onbeschadigd en (indien mogelijk) in de originele, onbeschadigde verpakking te worden geretourneerd. De originele kaartjes en labels zijn nog bevestigd aan het artikel. Product is niet gedragen en/of gewassen. Product is vrij van vlekken (van bijvoorbeeld voedsel of make-up) en geuren (zoals lichaams- of tabaksgeuren, parfum of deodorant). Er is niet geprobeerd een gebrek te herstellen.

Na ontvangst van de geretourneerde producten inspecteert BORSETTAS de conditie hiervan. Indien een product niet in originele staat verkeert en er niet is voldaan aan de ruil- en retourvoorwaarden, behoudt BORSETTAS zich het recht voor om het product te weigeren en niet over te gaan tot terugbetaling van het aankoopbedrag. U kunt op uw kosten een verzoek indienen om het terug te sturen.

Uw terugbetaling wordt uiterlijk binnen 5-7 werkdagen bijgeschreven op dezelfde betaalmethode die is gebruikt om de aankoop te doen. Bij creditcards kan dit tot 10 werkdagen duren. Retourzendingen met een poststempel buiten het 14 dagen-beleid komen niet in aanmerking voor restitutie. Houd er rekening mee dat invoerrechten en verzendkosten niet worden terugbetaald.